PR – BORD VOOR BEWONERS

Mooi bord tegenover Gall & Gall /  OBA

In het kader / belang van effectieve communicatie heeft dit info-bord in het Winkelcentrum tegenover Gall & Gall – OBA permanent beheer nodig. In deze tijd dient aan beide kanten het bord professioneler te worden aanpakt, gebruikt. Wanneer wij als bewoners kijken naar de billboards van de winkeliers. Deze stralen kwaliteit uit. Meestal gaat iedere keer een complete poster in het vlak van een billboard. Voor dit bord dan ook een hele opmaak. Bijv. per maand. Een thema met een klein vlak voor eenmalige activiteiten. Zo kan begonnen worden om schoon en groen in de buurt Reigersbos meer te profileren. Positieve aandacht geven. Ten aanzien van het zwerfafval in het winkelcentrum. Kwestie van creativiteit, zowel inhoudelijk als in presentatie. Dit keer uit de losse hand digitaal het bord vorm gegeven. Met frisse kleuren. Het PR bord is een communicatie middel. Een project. En dat hangt af van investering financieel en in tijd. Bewoners die hieraan permanent invulling / uitvoering geven. Voor nuttige en zinvolle informatie overdracht. Over bewonersactiviteiten, thema’s, acties.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*