ENIG IDEE 2 VAN 2

Stadsdeel Zuidoost is het minst gezonde stadsdeel van de stad. We zijn nu al ziek van het lawaai van snelwegen, spoortlijn, metro en Schiphol en het fijnstof dat ze voorbrengen. Het mag niet zo zijn dat de paar uur relatieve rust die we nu ’s nachts nog hebben, opgevuld wordt door ziekmakend geluid. Het mag niet zo zijn dat een beschermd natuur-en recreatiegebied, voor veel mensen hier het enige bereikbare groene gebied voor ontspanning en vakantie, onleefbaar is.
 
Buren in Zuidoost, sta op en laat van je horen. Mobiliseer je netwerk. Binnenkort kun je meer lezen over acties op  www.BijlmersaysNO.nl . Tot die tijd vind je veel info via windalarm.amsterdam, waar je ook de petitie kunt tekenen.
 
Vóór zon-op-dak en wind-naar-zee, vóór gezonde Amsterdammers en natuur!
 
Vriendelijke groet,
 
BC Huurders Eigen Haard ‘HoefijzerPlus’

2 Reacties

  1. Nijpelshad het over steun vanuit de wijk en participatie. Een groene club vult hun zakken met obscure bvtjes. Wij worden in de zeik genomen

    • ” Dank voor uw reactie, wij merken dat u boos bent. Inderdaad adviseerde de heer Nijpels de gemeentes om omwonenden te laten participeren bij besluiten over klimaatzaken die zó diep in hun levenssfeer dringen als windindustrie. In Amsterdam is deze aanbeveling nog niet merkbaar van de grond gekomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*