WERKSESSIES – MASTERPLAN

 

Op 15 juni 2021 hebben 3 werksessies plaatsgevonden onder leiding van de HvA, Urban studenten. Zij hebben een Rapport Drie werksessies bewonersplatform Reigersbos – Masterplan gemaakt over de tafelgesprekken rondom 3 thema’s, waarbij zij onder de naam prototype analyseren en verbinden, de relatie leggen tussen theorie en praktijk, systeem -en leefwereld. Inspirerend ! Over en n.a.v.:

1. verlichting – veiligheid in Reigersbos, de K -en G buurt in Zuidoost
2. een schone buurt
3. leertrajecten in de buurt

Zie bijlagen, presentaties voor hen gemaakt, waaronder audio-beeldmateriaal d.m.v. een QR code:

MasterPlan Amsterdam ZO – positieve veiligheid – verlichting Reigersbos 15 juni 2021

MasterPlan Zuidoost – Amsterdam – Reigersbos Lichtboek 13 juni 2021
Lichtboek is positief i.p.v. zwartboek. De beelden spreken voor zichzelf.

Met dank aan de HvA, Urban studentien al deze productie door hun inbreng ten gevolg. Zij hebben door een bepaalde methode ons als bewoner doen laten reflecteren op genoemde thema’s. Dat in ongeveer 2 weken. Dat wil zeggen, er is heel hard gewerkt.

WORDT VERVOLGD.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*