1 X op 1 / 11

Deze formele bijeenkomst in het najaar van 2021 is vooral gewijd aan het invullen van de activiteiten. Terugkijkend de intenties van 2020. Welke nog dienen te blijven staan en in welke mate deze aangevuld kunnen worden.

Deze rondgang in aanwezigheid heeft geresulteerd in een gewijzigde lijst van activiteiten, waarbij bewoners zich gecommiteerd hebben, de basis voor de voortgang. Dat wil zeggen, zelf de schouders eronder zettend.

activiteiten overzicht in 3 groepen na 1 november 2021

dit overzicht is nadien in concept gemaakt gerelateerd aan buurtbudget – gebiedsplan/focusopgaven Zuidoost

Op deze avond is Gijs vanuit het hart toegesproken door Sherel. Met een woord van dank voor zijn waardevolle inzet voor het bewonersplatform met de overhandiging van een heel mooie gouden beker als geschenk, trofee.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*