Schuif gezellig aan bij Buurtverhalenvertellers 14/5

VERTEL – VERHAAL

Buurtverhalenvertellers is een activiteit in de OBA waarbij buurtbewoners elkaar verhalen vertellen over een bepaald onderwerp. De eerste editie gaat over eetgewoontes! Food corner Yemayá zet de lange tafel in de OBA vol lekker en gezond eten, Susano Renato Reigersbos draagt korte gedichten voor, Elvie Baarbé vertelt over eetgewoontes bij uitvaarten, samen halen we eetherinneringen op met de anekdote kaartjes én de muziek wordt verzorgd door onze eigen Roger Buyne! Verhalen verbinden, daarom Buurtverhalenvertellers. Schuift u ook aan?

OBA Reigersbos Zaterdag 14 mei 2022

Inloop 14:30 uur

Aanvang 15.00 uur

Einde 17.00 uur

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*