Schuif gezellig aan bij Buurtverhalenvertellers

VERTEL – VERHAAL

Buurtverhalenvertellers is een activiteit in de OBA waarbij buurtbewoners elkaar verhalen vertellen over een bepaald onderwerp. Sinds mei 2022. Programma  eerste keer over eetgewoontes! Met een lange tafel vol lekker en gezond eten, bereid door Food corner Yemayá, ondernemer uit winkelcentrum Reigersbos. Susano Renato uit onze buurt heeft korte gedichten voor gedragen en Elvie Baarbé heeft verteld over eetgewoontes bij uitvaarten. Buurtbewoners hebben met elkaar  eetherinneringen uitgewisseld middels anekdote kaartjes. De muzikale omlijsting is verzorgd door Roger Buyne, op diverse locaties werkzaam bij de OBA.

1x p.m. op zaterdag: Inloop 14.30 uur, aanvang 15.00 uur en afsluiting 17.00 uur.

Verhalen verbinden. Daarom Buurtverhalenvertellers. Schuift u ook aan? Kijk uit naar wanneer. Informeer.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*