Agenda

Uitnodiging donderdag 29 september

Op 1 september is onze buurt plan 2022 ingediend. Dit plan is tot stand gekomen door inzet van betrokken bewoners die ideeën hebben aangedragen en een groep die samen met Bewonersplatform Reigersbos actief het plan heeft mee geschreven. Als sluitstuk van een periode gestart op 24 februari met een kick-off in de Kazerne en na goedkeuring door het stadsdeel willen we nu na 7 maanden samen met buurtbewoners op 29 september bij deze mijlpaal stilstaan.

Deze activiteit houdt in dat wij de bewoners bijeen willen brengen in een informele setting, waarbij netwerk verbinding tot stand komt en blijft. Tegelijk presenteren we 2 zaken. Als eerste het ingediende buurtplan 2022, waarbij we graag de schrijvers in het zonnetje zullen zetten. Als tweede willen we onze eerste pamflet presenteren, in samenwerking met de OBA, met verhalen uit de buurt als voorloper voor onze toekomstige buurtkrant.

Een van de bewoners, Saskia zal tijdens deze bewonersactiviteit interactief schilderen demonstreren. Met kleuren en vormen, beelden aanbrengen op het platte vlak zal het gesprek gaande weg tot verdieping leiden, meer inzicht. Over het onderwerp, dat in gevoel, zoekend, herkennend. Tot verwondering. Valt onder talentontwikkeling. Geldt voor jongeren en ouderen. Toegepaste kunst als intermediair. Sociaal verbindend. Als magneet trekt zij mensen aan en met kleur samen.

Het programma vindt plaats tussen 16.00 – 20.00 uur in de Drie Stromenkerk, Renswoudestraat 75.

Wij gaan er vanuit, dat op 29 september deze buurtborrel als startsein voor de uitvoering van het buurtplan het enthousiasme hiervoor zal aanwakkeren.